Mail: office@aquaparkblueeden.ro?cc=cipriancd@yahoo.com

1. Numai vizitatorii cu o bratara RFID valabila sunt lasate sa intre.

2. Va rugam sa cititi semnele de siguranta si respectati toate regulile si instructiunile afisate date de personalul Aqua Park Blue Eden.

3. Copiii sub 7 ani vor fi insotiti, numai de parinti sau insotitori, in bazinul destinat special pentru ei.

4. Inchirierea vestiarelor este disponibila pentru confortul dumneavoastra. Va rugam sa nu lasati obiecte de valoare nesupravegheate. Aqua Park Blue Eden nu va fi trasa la raspundere pentru obiectele pierdute.

5. Accesul in incinta complexului se va face numai cu slapi si dupa ce in prealabil se face un dus.

6. Fumatul este strict interzis în incinta complexului. Se poate fuma in spatiile special amenajate afara.

7. Activitati in Aquapark pot fi închise, fara o notificare prealabila, in cazuri de urgenta majora.

8. Va rugam sa urmati instructiunile transmise de catre salvamari, sau de catre persoanele supraveghetoare.

9. Aqua Park Blue Eden îsi rezerva dreptul de a solicita oaspetilor care încalca orice reguli sau politici afisate, de a parasi complexul.

10. Toboganele încorporeaza sisteme de siguranta proiectate de catre producator. Aceste sisteme de siguranta pot plasa restrictii privind accesul la acestea. Oaspetii în conformitate cu restrictiile de înaltime sau restrictii de greutate mai mari, oaspetii care au inima, spate sau probleme de gât, femeile gravide, persoane cu care au suferit interventii chirurgicale recente, persoane cu mulaje, aparat dentar, dispozitive restrictive sau anumite deficiente pot sa nu fie în siguranta in acestea sisteme.

11. Toti oaspetii care intra in complex accepta riscul de ranire fizica asociata cu participarea la activitati aquapark.

12. Fiecare persoana care a trecut prin tobogan si a aterizat in bazin este rugata de a se indrepta imediat spre marginea acestuia.

13. Nu se permite un comportament dur sau hartuirea altor persoane din incinta complexului.

14. Persoane aflate sub influenta alcoolului nu au voie sa foloseasca toboganul.

15. Conducerea isi rezerva dreptul de a refuza intrarea oricarei persoane, în orice moment, si anume în cazul în care persoana aflata sub influenta alcoolului, a drogurilor sau pentru orice alt motiv considerat a crea un pericol potential pentru alte persoane.


Regulamente